Къде е Драго?  Само с този кратък въпрос Тони Димитрова

...
Къде е Драго?  Само с този кратък въпрос Тони Димитрова
Коментари Харесай

Тони Димитрова предизвика бунт срещу Мира Добрева, намърдала се на мястото на Драго Чая

" Къде е Драго? "   Само с този къс въпрос Тони Димитрова съумя да разбуни духовете в интернет. Въпросът й се отнася за една деликатна тв тематика - неналичието на Драго Драганов от предаването " Българска национална телевизия на 60 ", което се излъчва всяка събота и неделя и показва Златния фонд на Българска национална телевизия, в който са документирани незабравими моменти от последните 60 години на националната телевизия.

Предаването бързо набра известност с помощта на харизмата на Драго Драганов и забавните посетители, с които говореше. Да, само че последния уикенд на екран вместо Драго Драганов цъфна Мира Добрева. Името на Драганов въпреки всичко се появи във финалните надписи и фигурираше в графата " редактори ". В тв средите се шушука, че промяната не е единствено краткотрайна, а Мира Добрева поема шоуто и рокадата е взета тихомълком.

Приятелите на Тони Димитрова, които гледат " Българска национална телевизия на 60 ", не са удовлетворени от тази промяна. " Развалиха хубавото предаване ", " Голяма неточност направиха ", " Казват, че незаменими хора няма, само че в тази ситуация с Драго Драганов и това предаване не е по този начин - той е незаместим ", " Спирам да виждам предаването без Драго - той беше половината предаване! ".

Ажда Чаушева, дъщерята на огромния Мустафа Чаушев, също се включва към протеста на Тони Димитрова: " Всички това се питаме, Тонитка. Без Драго нямам желание и да си пусна предаването. Абсурд! "

По-любопитното е, че на стената на Тони Димитрова са недоволни от избора на Мира Добрева за водеща: " Докато я видя тази Мира и... каналът самичък се смени ", " Развалихте предаването с Мира! ".

Мира Добрева е измежду най-активните в обществените мрежи лица на Българска национална телевизия и движи акцията си за столетниците, с които се среща и беседва из цяла България, само че наскоро попадна  в обществен скандал. Преди няколко седмици тя изясни, че желала да влезе с кучето си в хижа, само че по думите й била " изпъдена " и се наложило да " зъзне " пред хижата.

" Когато действителността те сблъска с нискочели безсърдечни печалбари и се наложи да поседиш малко на циментовата площадка пред хижа, чиято цел кардинално би трябвало да приютява хора в стихии и естествени стихии... Е, аз бях с куче, по тази причина бях натирена под козирката. Обаче и от тази обстановка разбрах нещо скъпо: моите другари стояха с мен и зъзнахме дружно, макар че те щяха да бъдат позволени до изисканото евентуално пространство в планинската къща ", жалва се Мира Добрева. Малко по-късно хижарите обявиха, че думите й въобще не са правилни. Подслон е обезпечен, просто Мира Добрева и приятелите й не са били позволени до столовата с кучето на Мира поради разпореждания на РЗИ. Все отново не може с животно на място за хранене.

Стилист Капанов: Хубаво, че махнаха Драго. Заради него не гледах предаването .

Един-единствен от приятелите на Тони Димитрова, изказали отношение към обстановката с предаването по Българска национална телевизия, се радва, че не вижда Драго Драганов.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР